De online galerij, hoe werkt dat?
Wat leuk dat jullie de fotoshoot bij mij hebben gedaan! Het blijft heel bijzonder om daarna de foto's terug te zien en in jullie persoonlijke online galerij kijkt dat extra mooi terug. Maar... hoe werkt dat nou precies?
Je krijgt van mij een link naar de galerij. Je kunt inloggen als klant met een eigen e-mailadres en het wachtwoord dat je van mij krijgt. Het programma koppelt dan een account aan je e-mail. 
Favorieten: De eerste keer is om je/jullie favoriete foto's aan te geven. Je kunt nu nog geen foto's downloaden, dat komt later pas. Je kunt door middel van het hartje (markeren als favoriet) aangeven welke foto's je graag verder bewerkt zou willen.
Je kunt jouw map met favorieten terugzien door rechtsboven bij het hartje naar jouw favorieten toe te gaan. Daar kun je zien welke en hoe veel foto's je als favoriet hebt bestempeld. Je kan daar nog wijzigingen in aanbrengen en ook per foto een notitie toevoegen met specifieke vragen, bijvoorbeeld of de foto in zwart wit kan.
Ben je klaar met je favorietenlijst? Laat het me weten! 
Dat mag via versturen bij favorieten, maar een appje kan ook.
Privé: Doormiddel van het doorgestreepte oogje (markeren als privé) kan je aangeven welke foto's je niet door mij gedeeld zou willen hebben, op bijvoorbeeld social media. Deze symbolen vindt je rechtsonder een foto als je er in de galerij met de muis overheen gaat, of rechtsboven als je de foto's aanklikt.
Downloaden: De volgende keer dat ik de link doorstuur, zijn de foto's klaar en kun je ze downloaden, zonder watermerk. Er zal dan bovenin een mapje bij staan genaamd 'jouw favorieten'. Je kunt rechtsboven alle foto's in 1x downloaden (pijltje naar beneden), of per foto bij het pijltje naar beneden een enkele foto per keer.

Portfolio