Bruidsfoto's in de Botanische tuin
Mariëlle wilde model voor mij staan voor de bruidsfoto's. Wat fijn!! Voor haar een goed excuus om de bruidsjurk weer eens aan te trekken: hij past nog perfect en staat prachtig! Samen gingen we op ontdekking in het Arboretum, de Botanische tuin in Wageningen. Ik kan me niet herinneren dat ik daar al eens was geweest, maar wat een pracht locatie! Er stond heel veel in bloem en zowel de fel gekleurde bloemen als de witte vond ik mooi bij de trouwjurk passen.
Het zou de hele dag regenachtig zijn, dus we hielden buienradar in de gaten en hebben het meest droge moment uitgekozen. Precies toen we aankwamen ging het stortregenen, zelfs met hagel, maar dat was gelukkig maar van korte duur en ik was voorbereid zodat in ieder geval de bruid niet nat zou worden. Tijdens het fotograferen kregen we een aantal waarschuwingen dat het weer zou gaan regenen, maar gelukkig kwam dat pas toen we klaar waren.
Een bruid fotograferen zonder partner vergde best wat creativiteit en Mariëlle dacht heel fijn mee. Meteen een leuk leermoment voor mij: research doen naar poseren voor 1 persoon! Mariëlle kreeg veel complimenten, want ondanks de regen was het lekker druk in het park.
Mariëlle, je zag er prachtig uit en dank je wel voor de inzet en je ideeën!

Portfolio