Nieuws
Vakantie!
augustus 2021
Ondertussen was het al weer een poos geleden dat wij vakantie hadden. Wel wat shoots gepland staan, maar ik doe het toch rustig aan deze maand. En Bas, Nora en Mats zijn ook vrij, dus gezellig is het zeker!
1 jaar getrouwd
24 juli 2021
Wat gaat de tijd toch snel! Ondertussen is het al weer een jaar geleden dat Bas en ik zijn getrouwd! En wat zijn wij blij dat we dit vorig jaar konden vieren zoals wij wilden. Toch rond de 100 gasten en zelfs een feestje 's avonds! Ook al hield iedereen natuurlijk wel afstand, maar het voordeel daarvan was wel dat de rest van de trouw locatie ook goed benut werd en er veel gelegenheid was om ook rustig te zitten en te kletsen met de gasten. Dat vond ik met mijn zwangere buik ook erg prettig!
Bruiloften voorbereiding
mei/juni 2021
Ik heb een aantal shoots met dames/stellen in bruidskleding! Voor hen een prachtige gelegenheid om de mooie witte jurken uit de kast te trekken en voor mij mooie plaatjes voor mijn website :)
Newbornmaand
mei 2021
Deze maand heb ik heel wat baby'tjes op de foto mogen zetten! Zeker nu Mats al zo groot wordt is het heerlijk om weer van die ukjes te mogen fotograferen.
Update
8 april 2021
Yes! Er staat een bruiloft op de planning! Fijn dat ik ondanks aanhoudende maatregelen toch weer bruidsfotografie mag doen!
21 augustus 2021: 10 jaar samenzijn wordt gevierd met een bruiloft 

Portfolio